איטום בזפת

אנו בפרויקטים 2000 מומחים לאיטום בזפת, עם מעל 14 שנות ניסיון, צוות מקצועי וטכנולוגיה מתקדמת שמסייעת לנו להביא לכם את התוצאה הטובה ביותר.
איטום בזפת

חבית זפת יכולה לשמש אותנו לכל פעולה שהיא, בין מדובר על סלילה כביש, על איטום או על סתימת חרכים במבנים או בדרכים, אך ללא ספק מדובר על אחד החומרים הנפוצים ביותר שיש.

השימוש בסוגי זפת שונים רחב מאוד ומגיע מענף הבנייה ועד לעולם האיטום, שבעבר היה משתמש בה באופן קבע והיום השימוש הולך ופוחת, לא בגלל שהיא לא איכותית אלא בגלל שיש חומרים טובים יותר.

הזפת מציגה תכונות מצוינות שלא מאפשרות למים לחלחל דרכה מה שהפך אותה לחומר איטום חשוב מאוד והיישום שלה, למרות חסרונותיו, אחד היעילים ביותר שיש.

סוגים שונים של זפת

איטום בזפתאתם תפגשו אותה בכבישים במסלולי האופניים הפזורים ברחבי העיר, איך לא תמיד נבין את המשמעות שלה, גם בשמירה על איכות החיים שלנו בבית, הזפת השחורה מתאפיינת בתכונת אטימות נהדרות שמשרתות אותנו למגוון רחב מאוד של שימושים, לרוב ובעיקר בעולם האיטום.

בד"כ שתפגשו את הזפת היא תגיע במצב צמיגי מאוד, כאשר רק חימום יכול להפוך אותה לנוזלית ותת לנו אפשרות לעבוד עמה, חשוב לדעת כאשר זפת מוצקה לחלוטין זה אומר שהאיכות של הזפת לא טובה, ויכול להיות שמהלו אותה בעוד חומרים, כאשר הזפת מתחממת היא הופכת לנוזלית ניתן למרוח אותה על שטח הגג והיא תיצור שכבה אחידה ששומרת על הגג מחלחול מים וסיכון של המבנה עצמו.

אחריי שמרחנו את הזפת צריך להמתין עד שתתייבש, במדיה והיא לא תתייבש, לא יהיה ניתן למרוח שכבה נוספת ולמעשה זה יגרום לכך שהאיטום יהיה חלקי, כאמור אחריי 24 שעות הזפת התייבשה וניתן למרוח שכבה נוספת כאשר בד"כ בניהן יש שכבה מסוימת להעלאת איכות האיטום, לרוב זה יהיה בד כמו יוטה או משהו דומה.

צריכים עבודות בזפת? חייגו אלינו: 054-8482001

זפת קרה לאיטום גגות

אחד השימושים הכי חשובים בזפת קרה הוא להשלמת איטום בגג. לעתים יש נקודות בשטח הגג שאינן אטומות טוב ולכן יש צורך לשפר אותן. במקום להביא חבית גדולה של זפת ושוב לעבור את כל התהליך של חימומה על ידי מבער ולאחר מכן למרוח אותה, אפשר פשוט להשתמש בזפת קרה שתימרח על האזור המבוקש. כך למעשה מקבלים חיסכון משמעותי גם במחיר וגם בזמן מה שהופך את כל חוויית האיטום לנעימה ויעילה יותר.

.השיטה המוכרת לאיטום גגות היא הזפת החמה, אך גם הזפת הקרה היא אפקטיבית ואפשר להשתמש בה כמות שהיא, ללא צורך בחימום החומר וכך לאטום את הגג. עקב הנוחות בעבודה עם זפת קרה משתמשים בה בעיקר לבצוע זיפות בקטעים מסוימים כשאין צורך לאטום את כל הגג.

למה לשים לב במהלך העבודה?

יש לבצע חישוב של כמות החומר בתהליך הזיפות, לדוגמא 180 ק"ג וחישוב של כמות מריחה תקנית של זפת לדוגמא, 2.5 קילו למטר מרובע, ביישום של שתי שכבות זפת.

תהליך ההלבנה: מחייב את ביצועו על גבי משטח זפת קר ניתן גם לבצע הלבנה על ידי מריחת סיד לבן שמגיע באבקה יש לדלל עם מים לפני.

לדילול יש להוסיף חומר מחזק לדוגמא דבק אקרילי או דבק על בסיס לטקס, שימו לב הבחירה בסוג הדבק משנה רבות את איכות היצמדות חומר ההלבנה על הגג לאורך זמן, אל תחסכו בחומר וכך תבקשו גם מבעלי המקצוע, חיסכון בחומר יבוא על חשבון משך הזמן שלאחריו יהיה צורך לחזור ולבצע הלבנה לגג.

איטום בזפת חם – לאיזה גג זה מתאים?

הפיתוי גדול שמדובר בבניין משותף שלא כולם ססים לשלם  לבחור בפתרון של זפת כי הוא נחשב הפתרון הזול ביותר לאיטום גג.

זפת זה חומר טבעי ההופך לנוזלי בחום ובעל יכולת הדבקות מקסימלית וכך נכנס וממלא חורים ומונעה חדירת מים יישום זפת היא יחסית קלה יותר משיטות איטום אחרות אבל יש לה חיסרון עיקרי כל שנה צריך לסייד כדי לשמור על האחריות ומערכת איטום זו נותנת שקט לשנים בודדות.

הלקוחות שלנו ממליצים עלינו